Voordelen

Zoals hout, maar dan sterker. Bij TimberTech® weten we dat de fijnste momenten in het leven plaatsvinden op onze robuuste terrassen. Daarom maken we ze zo duurzaam dat ze bijna alles kunnen weerstaan wat uw familie, vrienden en de elementen erop loslaten. Wij vinden het belangrijk dat uw terras er jaar na jaar fantastisch uitziet, dus sluiten we geen compromissen. We coaten zelfs de onderkant van de terrasplank, iets wat sommige fabrikanten niet doen, want TimberTech denkt aan alles.


Geniet van de voordelen van de sterke en duurzame gecoate composiet terrasdelen van TimberTech:

Robuust

Een zelfontwikkelde composiet kern die aan alle 4 zijden is omhuld met
een beschermende polymeercoating

Blijvend

Is bestand tegen barre weersomstandigheden; niet gevoelig
voor vlekken, krassen en verkleuring

Duurzaam

Geeft schimmels
en vocht geen kans

Prachtig

Gestructureerd met de uitstraling
van echte houtnerf

Onderhoudsvriendelijk

Snelle en gemakkelijke installatie,
niet jaarlijks lakken of beitsen

Beschermd

Wordt geleverd met 30 jaar garantie tegen verkleuring en vlekken
en beperkte levenslange garantie

Duurzame
materialen

Als het terras robuust moet zijn, heb je robuuste materialen nodig. Het begint er allemaal mee dat u de opties kent. TimberTech® maakt het eenvoudig om de voordelen ten opzichte van hout op een rijtje te zetten.

Houtcomposiet

TimberTech: ReliaBoard®-, TwinFinish®-, DockSider-collecties

De composiet terrasdelen van TimberTech zijn gemaakt van polymeer en houtvezels, waardoor zij beter bestand zijn tegen de elementen dan hout. Composiet planken splinteren niet en het onderhoud is simpel. U hoeft uw terras niet jaarlijks te lakken of te beitsen voor bescherming, zoals dat met onder druk verduurzaamd hout wel moet. Met een goede balans tussen betaalbaarheid en uiterlijk zijn deze praktische en onderhoudsarme terrassen een uitstekende optie.

Gecoat houtcomposiet

TimberTech: Legacy-, Terrain-, Tropical-collecties

Door hun uitstraling van echt hout hebben gecoate composiet terrasdelen de charme van hout maar zonder het gedoe van regelmatig onderhoud. TimberTech's composiet kern is gemaakt van kunststof en houtvezels en omhuld met een beschermingslaag aan alle vier zijden en in elke groef. Terwijl de meeste fabrikanten zich er makkelijk vanaf maken door de onderzijde en de groef van de planken te vergeten, zet TimberTech een extra stapje om uw terras extra weerstand te geven tegen krassen, vlekken en verkleuring. Dat geeft een hoogwaardig aanzicht met extra sterkte en een concurrerend prijsniveau.

Nieuwe beplanking
voor uw terras

Behoud de onderconstructie,
verander de oppervlakte

Bespaar tijd en geld door TimberTech® composiet terrasdelen te gebruiken voor een nieuwe beplanking van uw bestaande terras in plaats van helemaal opnieuw te beginnen. Als een oud houten terras kromgetrokken, gesplinterd en verrot is, kan dat gemakkelijk een nieuwe beplanking krijgen met composiet of gecoate composiet terrasdelen van TimberTech. Het vervangen van de houten planken door TimberTech-terrasdelen bespaart u tijd om van uw terras te genieten in plaats van het jaarlijks te moeten beitsen of schilderen. En verrotting en splinters behoren eveneens tot het verleden.

Voordelen

  • Snellere installatie
  • Kosteneffectief
  • Verven, beitsen en sealen is niet nodig
  • Voegt waarde toe aan uw woning

Stap 1

Verwijder de oude terrasplanken

Stap 2

Bevestig de omrandingsplanken in het zicht

Stap 3

Breng alle terrasdelen aan met gebruik van een TimberTech-bevestigingssysteem

Duurzaam
wonen

De producten van TimberTech dragen hun steentje bij aan een duurzamere wereld.

  • Schone productie
  • Productontwikkeling
  • Maatschappelijke betrokkenheid
Lees meer