TimberTech Decking Style and Inspiration
Inspiratie

Kies
uw kleuren

Kies de kleur

Licht- en middelbruine tinten

Deze tinten zijn gebaseerd op hout en hebben een breed gamma aan kleuraccenten. Ze geven uitdrukking aan rust en comfort in een natuurlijk palet en kunnen rijk en uitbundig zijn of juist koel en ingetogen.

Beige en rood

Beige: deze kalme, ontspannende natuurlijke kleuren zijn populair in moderne huizen en kunnen met veel andere tinten en materialen worden gecombineerd. Rood: als traditionele Amerikaanse kleur past deze familie van warme op mineralen gebaseerde kleuren goed bij pastelkleuren, levendige accenten en traditionele tinten.

Gray

Het vooruitstrevende en aardse grijs kan de effecten van omringende kleuren benadrukken of juist verzachten. Deze tinten bieden een palet dat kan opgaan in of contrasteren met kleuren, texturen en patronen. De kleuren gebaseerd op natuursteen en verweerd hout maken een prachtig subtiel statement.

Donker bruin

Deze rustieke, verfijnde en aardse kleuren geven het gevoel van warmte en betrouwbaarheid in zowel traditionele als moderne ontwerpen. De bruine tinten kunnen de basis vormen voor diverse kleurenschema's en een aanvulling zijn op metalen afwerkingen. Zij vormen een rijke omgeving voor ontmoetingen en samenzijn.