TimberTech Deck Owners

TimberTech
Eigenaren

Bekijk handleidingen

Bij TimberTech weten we dat de fijnste momenten in het leven plaatsvinden op onze robuuste terrassen. Dat dit echt zo is toont onze beperkte garantie aan van 30 jaar tegen verkleuring en aanslag voor de Legacy-, Tropical- en Terrain-collecties. Bovendien bieden wij voor alle TimberTech composiet terrasdelen nog 30 jaar beperkte garantie op materiaalfouten, splinters en schade door ongedierte of verrotting.

Onderhoud en reiniging

Zelfs het meest robuuste terras kan een beetje liefde gebruiken, dus laat het er goed uitzien met onze onderhouds- en reinigingstips.

Lees meer

Centrum voor garantieclaims

Wij staan achter onze blijvende duurzame producten. Als er toch een probleem optreedt, hebben we het gemakkelijk en probleemloos gemaakt om online klachten in te dienen.

Meer informatie

Nieuwe beplanking
voor uw terras

Behoud de onderconstructie,
verander de oppervlakte

Bespaar tijd en geld door TimberTech® composiet terrasdelen te gebruiken voor een nieuwe beplanking van uw bestaande terras in plaats van helemaal opnieuw te beginnen. Als een oud houten terras kromgetrokken, gesplinterd en verrot is, kan dat gemakkelijk een nieuwe beplanking krijgen met composiet of gecoate composiet terrasdelen van TimberTech. Het vervangen van de houten planken door TimberTech-terrasdelen bespaart u tijd om van uw terras te genieten in plaats van het jaarlijks te moeten beitsen of schilderen. En verrotting en splinters behoren eveneens tot het verleden.

Voordelen

  • Snellere installatie
  • Kosteneffectief
  • Verven, beitsen en sealen is niet nodig
  • Voegt waarde toe aan uw woning
Replanking Your Deck Step 1

Stap 1

Verwijder de oude terrasplanken

Replanking Your Deck Step 2

Stap 2

Bevestig de omrandingsplanken in het zicht

Replanking Your Deck Step 3

Stap 3

Breng alle terrasdelen aan met gebruik van een TimberTech-bevestigingssysteem