title

Bronnen

Maak een terras dat net zo mooi en duurzaam is als de verhalen die u daarop zult beleven. TimberTech maakt het u gemakkelijk om alle informatie te vinden die u nodig heeft voor het ontwerpen, tekenen en bouwen van het perfecte terras. Wij helpen u de nieuwe loungeplek voor uw gezin te creëren vanaf onderzoek tot installatie en alles daartussen.

Veelgestelde
vragen

Wij zijn er om u te helpen bij het bouwen van uw duurzame, mooie en aangename buitenruimte. Hier vindt u antwoorden op de meest gestelde vragen over TimberTech composiet terrasdelen en balustrades.

Hulp bij de
installatie

Installatievideo's

Zie onze experts aan het werk in deze video's die u helpen bij het bouwen van het terras van uw dromen met TimberTech composiet terrasdelen en balustrades.

Bekijk de installatievideo's

Aanvullende technische documenten

Het maakt niet uit waar u bent in uw onderzoek naar het perfecte terras, TimberTech heeft alles van veelgestelde vragen tot technische documenten, zodat u met TimberTech composiet terrasdelen en balustrades uw nieuwe oase buiten kunt maken.

Bekijk documenten

Installatie- en onderhoudshandleidingen

Het bouwen van uw TimberTech composiet terras van uw dromen is gemakkelijk met onze installatiehandleidingen die u stap voor stap helpen.

Bekijk handleidingen

Bekijk handleidingen

Bij TimberTech weten we dat de fijnste momenten in het leven plaatsvinden op onze robuuste terrassen. Dat dit echt zo is toont onze beperkte garantie aan van 30 jaar tegen verkleuring en aanslag voor de Legacy-, Tropical- en Terrain-collecties. Bovendien bieden wij voor alle TimberTech composiet terrasdelen nog 30 jaar beperkte garantie op materiaalfouten, splinters en schade door ongedierte of verrotting.

Onderhoud en reiniging

Zelfs het meest robuuste terras kan een beetje liefde gebruiken, dus laat het er goed uitzien met onze onderhouds- en reinigingstips.

Lees meer

Centrum voor garantieclaims

Wij staan achter onze blijvende duurzame producten. Als er toch een probleem optreedt, hebben we het gemakkelijk en probleemloos gemaakt om online klachten in te dienen.

Meer informatie